avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de prestari servicii

Buna ziua!
Am un SRL cu cod caen principal: 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru intreprindere. Am si un certificat de inspector resurse umane. Pot presta aceste servicii de salarizare si completare (transmitere) Revisal, fara sa fie trecut in codul CAEN? (sa trec numai in contractul de prestari servicii)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 20:17, 27 Noiembrie 2019
8299 - Aceasta clasa include activitati de servicii suport, cum sunt:
-asigurarea rapoartelor integrale si a înregistrarilor stenodactilografice a procedurilor juridice în direct si transcrierea ulterioara a materialelor înregistrate, cum ar fi:
-servicii de înregistrare sau înregistrare stenodactilografica a lucrarilor din tribunale
-servicii de stenografiere publice
-captarea în timp real (adica simultana) în circuit închis a transmisiunilor TV în direct a adunarilor, conferintelor, etc.
-servicii de elaborare a codurilor de bare
-servicii de imprimare a codurilor de bare
-servicii de organizare a strângerii de fonduri pe baza de tarif sau contract
-servicii de repunere în posesie
-servicii de colectare a monedelor din contoarele parcarilor
-activitati ale vânzatorilor independenti la licitatii
-administrarea programelor de fidelitate
-alte activitati suport furnizate de obicei întreprinderilor , neclasificate în alta parte

In practica , semerge pe Cod CAEN 7830 - Servicii de furnizare si management a forței de munca
Deci, ar trebui sa adaug si acest cod CAEN. Corect?
In opinia mea, trebuie adaugat.
Va mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, trebuie adaugat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii mercantizare -cod caen crina75 crina75 Va rg sa imi spuneti in ce cod CAEN sunt reprezentate serviciile de mercantizare? Este corect: 8299 Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 8299 cami19762003 cami19762003 Buna ziua! doresc sa imi infiintez un pfa cu cod caen 8299 si as dori sa stiu daca pe acest cod pot efectua servicii de intermediere ptr ca o firma din ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru asistenta economico-financiara RamFinancial RamFinancial Buna ziua, Un contract de asistenta economico - financiara poate fi incadrat la codul caen 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi? ... (vezi toată discuția)