avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Recurs hotarare definitiva
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Recurs hotarare definitiva

Buna ziua! Acum 2 zile,am pierdut un proces pentru majorare pensie alimentara cu tatal in Italia de 20 ani,proces care a durat aproape 7 ani,omul a renuntat la serviciu cand am reusit sa aduc dovada cu 2500 euro lunar ( cu ce traieste in Italia,copii,facturi) nu am putut aduce veniturile lui,noi traim in Romania,cu hotarare definitiva! Spuneti-mi va rog,se poate face recurs la hotararea definitiva si unde,cum pot aduce in instanta veniturile unui roman care traieste in alta tara?In situatia noastra sunt multi,multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara valentina78 valentina78 buna seara.sunt divortatade 8 ani si am o fetita de 12 anicare mi.a fost incredintata mie.fostul sot i.mi plateste pensie alimentara de 130 ron/luna. el este ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma GIADA1952 GIADA1952 In 1997 am cunoscut un cetatean italian cu care m-am logodit si in urma convietuirii noastre a rezultat un copil ( ce are 5 ani si jumatate acum) . Afacerile ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut cu firma de recuperari AdrianaTimis AdrianaTimis Buna ziua! Va rog, pe cat este posibil, sa ma sfatuiti in urmatoarea problema juridica cu care ma confrunt: In 2004 am incheiat un abonament la compania de ... (vezi toată discuția)