avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara.sunt divortatade 8 ani si am o fetita de 12 anicare mi.a fost incredintata mie.fostul sot i.mi plateste pensie alimentara de 130 ron/luna. el este stabilit in spania de 10 ani. credeti ca as avea castig de cauza daca l.as da in judecata pt marire de pensie alimentara si sa cer la venitul din spania?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: castorul , utilizator 18:35, 3 Iulie 2011
Daca puteti face dovada veniturilor pe care le obtine cu regularitate in Spania atunci puteti incerca cu o cerere de majorare pensie de intretinere.
si cum as putea sa fac dovada? daca angajez un avocat sa trimita la ambasada romaniei in spania o citatie ar fi util? cred ca el are acte acolo de atat timp si l.ar putea gasi. multumesc
sunt in aceasi situatie si am reusit sa obtin o hotarare definitiva si irevocabila pt majorare pensie alimentara la 150 euro,raportata la salariul minim din Spania.El locuieste si traieste in Spania si lucreaza la negru de multi ani.Asa ca depune cererea de majorare pensie alimentara atasand dovada ca el locuieste acolo si cere majorarea la salariul minim din Spania,adica 638 euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara castorul castorul am un fiu de 12 ani,am divortat in urma cu 4 ani,tatal s-a stabilit in Spania,as vrea sa stiu dc pot obtine majorarea pensiei alimentare la salariu minim din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - sentinta definitiva. AntonioStefanM AntonioStefanM Buna ziua, Pana anul trecut in Octombrie, tatal meu mi-a platit pensia alimentara de 80 lei care a fost stabilita cu mult timp in urma si vazand ca nu se ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara castorul castorul vreau sa specific ca am deja o hotarare definitiva si irevocabila in care se stabileste pensia alimentara la salariul minim pe economie din Spania,chiar dc el ... (vezi toată discuția)