avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca penalizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca penalizare

Bună ziua,

Sunt angajatul unei societăți pe poziția de agent telesales timp de un an de când sunt în companie mi am atins obiectivele de peste 100% lunar încă din prima luna.

Începând din luna octombrie angajatorul mi a trimis un email prin care îmi comunica faptul ca dacă nu am un minim de 120 minute vorbite pe zi îmi taie 50% din bonus cu toate ca eu cifrele le ating.

Întrebarea mea este următoarea:

La angajare nu am semnat nici un fel de fisa a postului iar în contractul individual de munca nu exista asemenea clauze, drept urmare prin simpla informare pe mail îmi poate tăia comisionul?

Totodată dacă nu exista fisa postului iar în contractul meu de munca nu este stipulat nicăieri ca eu trebui sa sun clienții am aceasta obligativitate doar dacă primesc un email?

În aceasta situație suntem 30 de persoane.

Alte discuții în legătură

Neplata drepturi salariale si retineri nejustificate din salariu mariuspe mariuspe Buna ziua, Firma la care lucrez activeaza in domeniul industrial si plateste un salariu fix plus un comision la vanzari si un bonus la cifra de afacere ... (vezi toată discuția)
Mă poate angajatorul penaliza financiar în această situație? ... Mirabela1502333955 Mirabela1502333955 Ocup un post de Customer Support în limba franceză într-o multinațională. Nu e call center. Ieri unul dintre team leaderi mă întreabă dacă vorbesc ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale angajatorului Anonim.D Anonim.D Buna ziua! Sunt angajat in cadrul unei companii private , ocupand functia se sofer avand un program de munca de 8h pe zi, in intervalul orar 09:00 - 18:00, ... (vezi toată discuția)