avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achiziții intracomunitare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achiziții intracomunitare

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Sunt srl neplatitor de tva si nu detin un cod de tva pentru tranzacțiile intracomunitare
Am achizitionat din Italia marfa si facturarea s-a facut in baza cui-ului , am fost scutit de plata iva acolo , pe factura apare codice e41 la iva. Sunt nevoit sa platesc tva aici? Care este legislația? Produsele au fost in valoare de 900€ , si nu mai am alte achizitii intracomunitare pe anul acesta. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Platitor de tva cu taxare inversa portocala142002 portocala142002 Buna ziua!Tocmai mi-am depus dosarul pentru infiintarea unui PFA si acum nu stiu ce si cum sa fac privind tva`ul..Eu marfa o achizitionez din UE ..din afara ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Plata tva pentru achizitie intracomunitara jamaykablack jamaykablack Detin o intreprindere individuala neplatitor de TVA, am achizitionat un utilaj agricol (o semantoare 20.000€) prin achizitie intracomunitara, pentru a face ... (vezi toată discuția)