avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... somatie demolare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

somatie demolare

buna ziua,
am un teren de 500 mp.(fâneaţă) la 6 km.de oras, iar in anul 2015 am obtinut o autorizatie provizorie de constructie a unei case de unelte. Am construit acea casuta exclusiv din lemn si pe piloni (boltari) insa acum m-am trezit cu o somatie de demolare , deoarece primarul nu vrea sa prelungeasca acea autorizatie. Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Reconstruire anexa lemn fara autorizatie Muresan Felicia Muresan Felicia Detinatorul unei anexe din lemn (garaj+sura pt.lemne) de 25 mp,s-a trezit ca in urma unui vant puternic s-a daramat anexa, care si asa era foarte veche.Si-a ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie peugen peugen Buna ziua, Mi-am construit o casuta de vacanta, fara a avea proiect de executie. Constructia se afla intr-o zona destul de retrasa in intravilanul ... (vezi toată discuția)
Bună. aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). am ... RolandEngi RolandEngi Bună. Aș vrea să cumpăr un teren extravilan (faneața). Am vorbit cu constructori care fac căsuțe din panouri tip \'Sandwich\', pe piloni. Întrebarea ... (vezi toată discuția)