avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum aflu dacă avocatul s-a prezentat la proces?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum aflu dacă avocatul s-a prezentat la proces?

Ajută-mă vă rog
Cum aflu dacă avocatul s-a prezentat la proces? ..sunt amânat într-un proces pt. Program vizită a minorului. Au trecut 3 luni și nu s-a rezolvat nimic. Eu nu mai pot de dorul la copil și el probabil nici nu s-a prezentat.La următoarea înfățișare mă voi duce singur să mă reprezint. Dar cum aflu să știu dacă își merită banii pe care îi mai am să-i dau?...mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Armed38 , utilizator 15:00, 2 Decembrie 2019
Buna seara,
Mergeti la arhiva si solicitati dosarul la consultare.
Acolo, in incheieri, aflati daca a fost sau nu avocatul.
cat priveste amanarile nu sunt din vina avocatului.
daca sunteti atat de interesat mergeti, alaturi de avocat, la fiecare termen.
Asa ar fi normal.
Vă mulțumesc.
Dacă vă grăbiți ar trebui să solicitați și un program provizoriu pe cale de ordonanță președințială!
Studiați dosarul și descoperiți dacă a fost prezent reprezentantul convențional la termene!
Cu privire la onorariu, contractul avocațial este titlu executoriu!
Mulțumesc mult. O să fac tot posibilul.
Ajutati-mă până la capăt. Fetița are 8 ani, radiază de fericire când este cu mine. Madam este o fire vulcanică,dură,strigă și fetița nu este in apele ei. Am o înregistrarea video cum sunt atacat fizic de madam față de copil. Am fost la medicul legist apoi la poliție dar am renunțat spunandumi-se că nu are nici o legătură cu fata..mă gândeam că este bună pt.proces. ok.intrebarea mea este, ce pot să fac să îmi salvez fata?..i-am promis că odată ce împlinește 10 ani are dreptul să aleagă cu cine vrea să stea...oare avem șanse reale atunci?...am vrut să chem protecția copilului dar am fost sfătuit că am mari șanse să îmi ia fata. Ca părinte sunt terminat psihic când știu că nu este fericită..și nici nu o pot vedea să o alint. Oare să lupt pt. custodie acum?...ce mă sfătuiți?..tot ce am este înregistrarea video ...și în rest nu am martori în nici o acțiune de a ei.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt divorțat de soția mea iar fetița noastră ... Maxim20! Maxim20! Buna ziua! Sunt divorțat de soția mea iar fetița noastră de 3 ani a rămas in grija mamei sale, la notar s a stabilit domiciliu sa fie la mama, iar eu sa o ... (vezi toată discuția)
Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)