Bună seara....ma aflu într-o dilemă.....în 2002 situl a băgat divorț, am fost o singură dată prezenta unde am fost întrebată, daca am motive ptr a divorța,raspunsul meu fiind nu.....între timp în 2003 m-am mutat în provincie cu cel care a intentat divorțul, întrebândul daca sa încheiat divorțul,el mia spus că putem fi fericiți că atâta timp cât nu-i legalizată nu va fi nici o problemă, din 2003 si pana in prezent avem 4 copiii....de cateva luni,sunt amenințata ,umilită și restul......printre care imi arunca ca sunt divorțat....iar tu esti liberă, în fine.....în urma cu 2zile m-am dus la oficiul stării civile din Botoșani și căutând doamna de acolo,imi zice :din data de 21 02.2002....sunteți divortata (mentionez ca doar o singură dată am fost prezentă, dar sa primesc sau sa fiu cheamă, nu ).pe data de 5decembrie trebuie să ajung la arhiva judecătoriei di județ ptr a ridica sentința ......Va rog sami explice cineva, ce înseamnă si cu ce mas putea confrunta....ptr ca atât de naivă ce am fost ca trăit 17 ani in minciuna .multumesc frumos
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
de cateva luni,sunt amenințata ,umilită și restul......
daca sunteti divortata, cu atat mai bine ca nu trebuie sa divortati , sunteti deja.
Mergeti si scoateti hotararea.
nu inteleg cum v-a zis functionara ca sunteti divortata din feb 2002, chiar daca sotul intenta divortul in ianuarie, tot nu se termina in feb.
mergeti intai la judecatorie si vedeti despre ce e vb.
Divort
marsala00
bunaziua
sunt din botosani,dar am rezidenta si lucrez in strainatate.
o anumita avocata,nu as vrea sai dau numele,de undeva din judetul botosani ma ajutat sa ... (vezi toată discuția)
Divorț
Prajiturica
Ne stiind ca sunt divortata (din 2002)....Ptr ca nu am primit nimic .....în acest timp avem alți 3minori cu același om.....ce pot face în cazul asta ptr ... (vezi toată discuția)
Dublu divort
rico3
Salut Forum! Sint intr-o mare dilema...Am divortat de fosta sotie acum 9 ani in Chicago ....In 2004 am revenit in tara si divortul mi-a fost recunoscut de ... (vezi toată discuția)