avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model contract automat cafea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model contract automat cafea

Am o firma nou infintata (un srl) si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie .

Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva ? tinind cont ca acesteia ii va reveni o suma de 0,25 bani dintr-un pret de 1 leu din vinzarea fiecarei bauturi calde (cafea, ciocolata, etc)?
(daca are cineva un model va rog )

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract automat de cafea delia241970 delia241970 Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va ... (vezi toată discuția)
Contract- tonomate de cafea Denisa Cristina Denisa Cristina Buna ziua! As avea si eu nevoie daca se poate de o parere. Un SRL detine un numar de tonomate de cafea si doreste amplasarea lor in diferite locatii. Ce fel ... (vezi toată discuția)
Clase caen vanzare cu amănuntul cafea, hotdogs, diverse produse mihairandrei mihairandrei Bună ziua! Am nevoie de o clarificare legat de ce clase CAEN trebuie să înregistrez la ONRC, pe un nou punct de lucru. Activități economice de ... (vezi toată discuția)