avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiune comuna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiune comuna

Sunt angajata asistenta de farmacie intr o farmacie cu circuit inchis iar acum sunt pusa sa semnez un inventar de primire in gestiune a medicamentelor din farmacie.Problema este ca in acel inventar sunt trecute si medicamente psihotrope si eu sunt nu aurorizata prin pregatirea , diploma mea sau de catre ministerul sanatatii sa manipulez substante sau preperate ce contin substante stupefiante si psihotrope. Pot sa le primesc in inventar daca nu am voie sa le achizitonez sau manipulez ndecat sub indrumarea unui farmacist ?

Alte discuții în legătură

Eliberare medicamente psihotrope stanmcristian stanmcristian Buna seara, Eu si sotia mea care este asistent de farmacie la o farmacie cu circuit inchis, avem o nelamurire in ceea ce priveste o mentiune facuta in fisa ... (vezi toată discuția)
Obligatiile asistentului de farmacie Pharma88 Pharma88 buna ziua, sunt de profesie farmacist intr-o farmacie cu circuit deschis.In farmacia unde m-am angajat de cateva saptamani, o \\"studenta\\" la postliceala de ... (vezi toată discuția)
Infiintare drogherie in mediul rural luminuta luminuta As vre sa stiu daca pot deschide o drogherie in mediul rural, daca nu mi-am finalizat inca studiile si ce personal poate fi angajat? (vezi toată discuția)