avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Grupa 1de muncă în condiții speciale.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Grupa 1de muncă în condiții speciale.

Bărbat, a lucrat 12,6 ani în grupa 1 de muncă iar acum are în total 38 ani lucrați, primii 12,6 grupa 1, iar restul in domeniul privat, 57 de ani, 58 de ani împlinește în martie 2020.

La ce vârstă se poate pensiona la limită de vârstă? Multumesc .
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata? loredanaelena loredanaelena buna seara va rog sa-mi spuneti daca un barbat nascut la 12.07.1952 si care are vechime totala in munca de 38 ani 8 luni si 27 zile ,cu grupa a II-a 15 ani 8 ... (vezi toată discuția)
Pensie miculavasile miculavasile Buna ziua ,sunt nascut in martie 1956. Lucrez din sepembrie 1974 pana in prezent. Din septembrie 1974 pana in decembrie 2005 am lucrat in grupa a 2 a de ... (vezi toată discuția)
Data pensionare adriana.tudor adriana.tudor Tatal meu implineste 57 de ani in luna aceasta.Are 39 de ani vechime totala in munca din care 7 ani grupa I si 23 ani grupa II.Cand poate iesi la pensie? Va ... (vezi toată discuția)