avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă am permis auto German.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă am permis auto German.

Dacă am permis auto German și pe teritoriul României se produce o contravenție care se sfîrșește și cu suspendarea permisului. Poate Poliția statului Român să rețină documentul altui stat?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:32, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate. Este valabila si reciproca.
Retinerea permisului de conducere nu este o sanctiune de fapt.. Ea materializează sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice oriunde v-ati afla.pe o perioada limitata.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot conduce în ue dacă am permisul suspendat în românia? Ddy79 Ddy79 Buna seara! Dacă am permisul suspendat in Ro pot conduce in spatiul U.E? Suspendarea este valabilă doar pe teritoriul Romaniei?un text de lege ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal Vladu79 Vladu79 Buna ziua, am avut un apel pentru anularea procesului verbal prin care mi a fost suspendat permisul de conducere. Nu inteleg daca trebuie sa predau permisul ... (vezi toată discuția)