avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Ce trebuie sa fac sa divortez de un cetatean egiptean? Avem 3copii si certificat de casatorie roman si egiptean dar si certificatele de nastere a copiilor sunt romane si egiptene.as vrea custodia copiilor fata 12 ani fat9 si baiat5 ani.casatorie in bunuri comune.ce drepturi am si ce trebuie facut? Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 09:50, 3 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un avocat roman sau egiptean in functie de locul in care va aflati. Ar fi preferabil sa fiti in Romania deoarece legislatia noastra este mai permisivă in privinta divorțului si a exercitării autorității părintești asupra copiilor fata alte tari.
Detaliile pe care le dezvăluiti avocatului sunt foarte importante pentru alegerea competenței divorțului, a partajului, cotele de dobândire a proprietatii etc.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort romano-egiptean airplane airplane Buna seara, In caz de divort intre un cetatean roman (mama) casatorit cu un cetatean egiptean (tatal) in Egipt si ulterior in Romania, cum se vor trata ... (vezi toată discuția)
Drepturi in divortul de un cetatean egiptean maria_toma maria_toma Buna ziua ! Sunt o cetateana romana si planuiesc sa ma casatoresc in curand cu un cetatean egiptean musulman, in Romania. Am dori sa traim apoi fie in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)