avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul CM sarcina cu risc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul CM sarcina cu risc

Buna ziua. As dori un ajutor de calcul pt un CM risc sarcina incepand din luna februarie 2020.salariu brut pe ultimile 6 luni (august-ianuarie) este de 4000lei/luna + virare in decembrie de al 13 lea salariu.ce se impoziteaza din indemnizatie? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical risc maternal Caty.Sor Caty.Sor Buna ziua. As dori un ajutor de calcul pt un CM risc sarcina incepand din luna decembrie(09.12.2019).salariu brut pe ultimile 6 luni este de 4000lei/luna + ... (vezi toată discuția)
Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal si cel de sarcina si lauzie alexandrautu alexandrautu Buna ziua, Problema mea este legata de o salariata ce a fost in concediu medical cod indemnizatie 15 din data de 18 ianuarie 2012 si din luna iunie este in ... (vezi toată discuția)