avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nemandatare strângere plăti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nemandatare strângere plăti

Buna ziua

Locuiesc intr un bloc nou construit care nu are asociatie de locatari.

Exista 2 persoane in bloc nemandatate legal sa strângă banii de la locatari pt plata facturii de apa (pausal) si a facturii servicii gunoi.

Aceste persoane acționează fără tabele pe care sa le semnam, fără chitantiere, fără contabilitate, fără a ne arata dovezile de plata a serviciilor. Ei hotărăsc cate persoane sunt cele la care se împarte factura, deși nr real de locatari in bloc NU ne este cunoscut.

Personal am sistat plata pt gunoi si apa, punându ma intr o situație de criză in bloc.

As dori sa fie verificată si reglementata legal situatia si ca banii platiti in plus sa mi fie restituiti.
Carei autorități ma pot adresa? Politia imi spune ca nu e de competența lor sa verifice nr real de locatari și nici să controleze persoanele care strâng bani în bloc.

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Naim sis, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am o garsoniera pe care vreau sa o vand . nu mai ... simcroitoru simcroitoru Buna ziua , Am o garsoniera pe care vreau sa o vand . Nu mai avem asociatie de locatari de 4 ani de cand administratorul nu a mai venit , practic nu a mai ... (vezi toată discuția)
Sistarea livrarii de apa curenta catre o asociatie de proprietari motocion2004 motocion2004 Furnizorul de utilitati( apa curenta, apa menajera, gunoi) a sistat livrarea de apa curenta din cauza restantelor la plata facturilor pe care asociatia de ... (vezi toată discuția)
Facturare individuală Manuela217 Manuela217 Buna ziua,întrebarea ar fi următoarea referitor la facturarea apei si canalizării: pana in anul 2000 apa ne-a fost furnizată de către primărie, iar din ... (vezi toată discuția)