avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Martor accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Martor accident

Vreau sa știu ce se întâmplă cu un martor într-un dosar penal,in care nu am fost la locul accidentului.I-am dat masina unei cunoștințe, știind că are permis că sa o ducă la servis să facă roata că avea până,și seara face accident cu mașina, Am dat declarații la politie că martor,mi-au luat telefonul mobil și din cauza asta Am pierdut niște bani,și nu erau puțini și vreau să știu ce se întâmplă în continuare,Dacă ce spun eu nu bate Cu ce spune șoferul care a făcut accidentul, pot fii trasă la răspundere pentru ceva de Am spus și ceea ce știu?? Pentru că Am fost amenințată de la poliție că fac pușcărie și că mint, eu spunând că nu știu ora exactă și că nu mint,și mai Am o întrebare, poliția de poate uita in fișierele personale,in pozele mele,in mesajele cu iubitul meu,și cred că vă dați seama că nu ne întrebăm reciproc toată ziua ce faci, am discuții intime,și polițistul sa se frece la p*** vi se pare legal??
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Xenia Befu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Xenia Befu , utilizator 05:39, 4 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Pai ce treaba ai tu ca ai dat masina la o persoana care a facut accident ? Cum sa fii martor la ceva ce nu ai fost...
Sau poate persoana careia i-ai incredintat masina nu are permis, a facut accident si lucrurile se complica...
Mihnea Dorian, nu am știut că nu are permis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil abuz politie Andreiparvu Andreiparvu Buna seara! Va rog daca se poate sa fiu lamurit si ajutat intr-o problema:Anul trecut am imprumutat masina unui prieten la rugamintea acestuia.Acesta,insotit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier Andreea3210 Andreea3210 Buna ziua! In urma cu cateva zile am avut un accident de masina provocat de un cetatean care nu mi a acordat prioritate de trecere provocandu-mi avarii ... (vezi toată discuția)
Buna seara! problema este legată de abuzul de încredere. i-am ... RebecaAlexandra RebecaAlexandra Buna seara! Problema este legată de abuzul de încredere. I-am impurumutat mașina fostului meu iubit, la momentul respect fiind iubitul meu. Aceasta a ... (vezi toată discuția)