avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda poliția locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda poliția locala

Speta este următoarea:
Am refăcut acoperișul in sensul că am înlocuit tigla veche cu tabla tip țiglă. Datorita urgenței(picau țigle in fata blocului, in stradă) am contractat o firma care a executat reparația. Am reușit decât să obțin documentele necesare obținerii certificatului de urbanism, fara a depune cererea de eliberare a acestuia. Concluzie ...nu am autorizație de construire. Drept urmare, unul dintre vecini merge la poliția locală și face reclamație . Primesc înștiințare de la poliția locală sa mă prezint cu buletinul , actul de proprietate al apartamentului care face parte din imobilul al cărui acoperiș a fost reparat și autorizația și documentația tehnică care a stat la baza acestei reparație. In caz de neprezentare, amenda 3000-10000, art 26, lit f, legea 50/1991.
Menționez că nu avem asociație de proprietari, deci sunt un simplu locatar iar înștiințarea a venit decât pe numele meu deoarece i am dat și celui care a făcut sesizarea, copii după facturi, chitante și contract cu firma de reparatii autorizata.
Urmează să mă prezint la poliția locală și nu știu cum să abordez situația.
Mulțumesc anticipat pentru sfaturi. Va salut!

Alte discuții în legătură

Amenda poliția locală Goia Robert Goia Robert Speta este următoarea: Am refăcut acoperișul in sensul că am înlocuit tigla veche cu tabla tip țiglă. Datorita urgenței(picau țigle in fata blocului, ... (vezi toată discuția)
Renovare locuinta maryag maryag daca cineva doreste sa renoveze o locuinta ,mai exact schimba acoperisul care este foarte deteriorat,are nevoie de proiect daca in locul tiglei va pune alt ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli reparatie acoperis Maricica2 Maricica2 Am un apartament de vacanta intr-un bloc P+4 locuit mai mult de bucuresteni. Pe tronsonul meu proprietarul de la etajul 4 a decis ca trebuie reparat ... (vezi toată discuția)