avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme vanzare bustean
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme vanzare bustean

Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarea problema:Am o padure privata in care au fost rupti 50mc bustean molid.Am scos lemnul in rampa urmand sa il vand.Am vorbit la ocolul silvic necesitand vanzarea busteanului,dar am fost informat ca am nevoie de autorizatie pentru exploatare neavand permisiunea sa exploatez mai mult de 20mc ca si persoana fizica. Am ramas la intelegere cu o firma din zona si m-am inteles la pret pentru a vinde busteanul si a rezolva firma respectiva cu autorizatia de exploatare. Ocolul silvic a rezolvat cu autorizatia de exploatare,dar firma respectiva nu mai vine sa ridice lemnul din rampa pe motiv ca nu au auto disponibil fiind o firma mica cu utilaje putine.Au trecut deja 30 de zile si am tot sunat patronul dar ma amana de pe o zi pe alta.Daca vand lemnul la o alta firma care imi ofera acelasi pret ce se poate intampla,contractul de exploatare fiind pe firma aceasta care nu mai vine dupa lemn. Ce imi poate face acest patron? Sau pot sa vand lemnul in alta parte fara probleme???Multumesc mult!Toate cele bune!

Alte discuții în legătură

Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pentru vanzarea masei lemnoase pe picior/ pfa RusRIM RusRIM Buna ziua, Sunt pensionar, proprietrar al unui teren forestier. In septembrie 2013, am incheiat cu un agent economic un contract pentru vanzare de masa ... (vezi toată discuția)