avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare delegare sofer de tir pe Comunitatea Europeana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare delegare sofer de tir pe Comunitatea Europeana

Buna ziua, in urma refuzului meu de a rupe pauza legala in doua (ma aflam pe teritoriul Germaniei), am fost trimis acasa dupa doua saptamani, fara sa imi fie comunicat de catre societate nici un fel de act care sa modifice perioada delegarii. Perioada delegarii de 60 de zile si diurna cuvenita erau mentionate in act aditional la contractul de munca. Dupa ce am fost trimis acasa, desi am solicitat reluarea activitatii, angajatorul m-a pontat nemotivat si nu mi-a platit nici macar salariul pe tara. In aceasta situatie, as putea obtine in instanta sa-mi plateasca atat salariul cat si diurna aferenta integii perioade de delegare convenite?
Cel mai recent răspuns: mihaipavel , utilizator 20:36, 5 Decembrie 2019
Puteti sesiza si ITM-ul in legatura cu neplata salariului si a diurnei ori apela la medierea conflictului.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Angajatorul mi-a platit salariul si diurna pentru perioada efectiv lucrata. Eu sunt nemultumit ca m-au trimis abuziv in tara,cu 45 de zile inainte de expirarea perioadei de delegare si ca au scris nemotivat in pontaje pentru aceste 45 de zile. Au dreptul sa intrerupa fara un motiv obiectiv perioada de delegare agreata de comun acord?
Perioada de delegare a fost materializata intr-un act aditional la c.i.m.?
Da, a fost semnat un act aditional la contractul de munca.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
mihaipavel, utilizator
In acest caz, modificarea nu poate fi unilaterala ... puteti promova o actiune in instanta.

Alte discuții în legătură

Diurna gicaru gicaru Daca timp de 2 luni sunt trimis sa lucrez la o alta firma in alta localitate (peste 100 Km), dar ma intorc acasa in fiecare zi, mai beneficiez de diurna? (vezi toată discuția)
Cum pontam timpul de deplasare in interes de serviciu? moncu moncu Buna ziua. Societatea noastra are personal care se deplaseaza in interes de serviciu foarte des ( fac parte din corpul de control si merg peste tot in tara). ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de delegare nyusziful nyusziful Buna seara, As avea urmatoarea nelamurire legata de delegare si diurna (indemnizatie de delegare) in tara a unui salariat. Asadar, care este nivelul minim ... (vezi toată discuția)