avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Abuz al profesorului
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Abuz al profesorului

Buna ziua! Doamna mea diriginta care este de asemeni si profesoara mea de biologie face lucruri care au ca scop discreditarea mea. De cand i-am spus doamnei ca eu nu mai doresc sa particip la olimpiada de biologie si ca vreau sa urmez o cariera profesionala diametral opusa biologiei, aceasta mi-a catalogat alegea drept nefolositoare , vorbind cu un foarte mare dispret ,spunand ca ,, cum sa alegi o materie asa inutila fata de biologie,, I-am spus ca este decizia mea, iar urmatoarea zi a inceput sa vorbeasca cu cativa colegii de ai mei , spunandu-le ca eu le intorc spatele, ca nu mai invat, ca ma las manipulat de profesoara de la disciplina respectiva, ca sunt un catelus plouat etc, asta in absenta mea , luandu-i intr-o parte. La ora doamna evita orice contact vizual cu mine si daca doresc sa raspund ma ignora total si pune pe altcineva , prefacandu-se ca nu exist .Inainte de a-i spune ca nu mai particip la olimpiada, facea in fata clasei niste afirmatii indirecte la adresa mea cum ca: ,, sper ca nu va alegeti o meserie umanista ca va distrugeti viata o sa rad de voi daca va aud etc,,. Aceste ,,demersuri,, pe care le face devin agasante si deranjante, spunand de fata cu alti colegi ca sunt sfidator doar pentru ca nu doresc sa particip la olimpiada ei.Exista ceva ce pot face in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:41, 5 Decembrie 2019
Buna ziua,
In prima faza discuta cu parintii, acestia pot depune o sesizare la conducerea scolii sau la inspectorat.
Sau poate au o discutie cu doamna profesoara, in prezenta conducerii si isi schimba atitudinea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al profesorului impotriva elevului DARIUS_BZ DARIUS_BZ Buna seara! am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea problema: fiica mea este eleva in cls.a vii-a si de cateva luni mai exact 6 profesoara de. biologie duce ... (vezi toată discuția)
Români premiați - valori românești Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua dragi colegi si stimati utilizatori, De ceva vreme sunt in cautarea stirilor pozitive, povesti frumoase despre romani frumosi, romani premianti ... (vezi toată discuția)