avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Am o speta. In data de 14.06 l-am frecat pe unu in parcare, am plecat..in fine. In data de 01.11 am fost chemat la politie unde mi'a zis ca imi suspenda permisul pe o luna, asta scriind si in procesul verbal, adica incepand cu data de 17.11. Eu am refuzat sa semnez procesul verbal si mi'a fost trimis acasa pe data de 02.12. Am mers la politie sa predau permisul in data de 09.12 si mi'au dat o dovada de restituire a permisului pt data de 17.12. Intrebarea mea este: cand ma voi duce pe 17 sa imi iau inapoi permisul imi pot da atunci o prelungire de 30 de zile pe motivatie ca nu l'am predat in termen de 5 zile? Sau pe dovada de restituire trebuia sa scrie data totala cumulata cu cele 30 de zile daca era sa imi prelungeasca suspendarea?

Alte discuții în legătură

Cum predau permisul? octaradu1 octaradu1 Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dosar din 2011 puslic puslic Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30. S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
Respingere plangere Moci Boci Moci Boci Buna ziua!. \"Respinge ca nefondată plângerea contravenţională formulată de petentul \"..................\" în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul ... (vezi toată discuția)