avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Respingere plangere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Respingere plangere

Buna ziua!.
"Respinge ca nefondată plângerea contravenţională formulată de petentul ".................." în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului "..................". Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Judecătoria "...........". Pronunţată în şedinţa publică din 27 ianuarie 2017.

In dovada de restituire a permisului de conducere scrie ca...... " sunt obligat ca in termen de 15 zile de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti prin care instanta a respins plangerea impotriva procesului verbal, sa ma prezint la serviciul politiei rutiere pentru a preda permisul de conducere. Nerespectarea acestei obligatii, in mod nejustificat, atrage majorarea cu 30 de zile a duratei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce."

Acum... eu o sa fac apel cand primesc instiintarea cum ca mi-a fost respinsa plangerea, dar nu trebuie sa duc la serviciul politiei rutiere o dovada cum ca fac apel, ca sa nu imi majoreze cu 30 de zile suspendarea permisului, avand in vedere ca 15 zile se implinesc in data de 10.02.2017.
Multumesc.
Daca faceti apel, nu este nevoie sa prezentati nicio dovada la politie.
Ceea ce trebuie sa aveti in vedere este faptul ca, daca apelul dvs se va respinge, in termen de 15 zile de la pronuntare sa predati permisul.
In cazul in care nu il veti preda si asteptati sa vi se comunice hotararea din apel veti depasi acel termen de 15 zile si vi se va aplica penalizarea de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre judecătorească ! bebeto112 bebeto112 Buna seara, Astazi am fost la ultima înfățișare intr-un proces in care am fost intimat ! Am văzut pe site la judecătorie ca mi sa respins plângerea ! In ... (vezi toată discuția)
Proces castigat, apel pierdut emipop2892 emipop2892 Buna ziua, Anul trecut am dat in judecata Inspectoratul de politie judetean Timis pentru un proces de verbal care este nul. Am castigat procesul. Au ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere Dan897 Dan897 Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)