avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda si 3 pct penalizare pentru viteza depașită ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda si 3 pct penalizare pentru viteza depașită cu 25 km in localitate.

Buna ziua,
In ziua de 08.12.2019 , orele 16 .00 , am fost opriti de un domn politist , acesta ne-a intrebat... daca stim ca am depasit limita de viteza cu 25 km in localitate ? normal eu, am intrebat cand si unde ?Acesta mi-a raspuns că ne-a depistat o masina, care, dupa spusele domnului politist apartine MAI , dar in procesul verbal apare un numar de inamatriculare , CT....... L-am intrebat daca stie de faptul ca nu mai este legal ca masinile cu aparatura radar sa nu fie inscriptionate cu insemnele politiei, el mi-a raspuns ca este constitutional si ne-a invederat ceva cu Inalta curte de Casatie si Justitie. AMENDA DE 295 LEI IN 15 ZILE SI 3 PUNCTE PENALIZARE .Pot sa fac contestatie, as avea castig de cauza sau ar fi in van?
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
onofreiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 16:56, 9 Decembrie 2019
Masinile cu aparatura radar pot fi neinscriptionate, nu stiu une ati vazut ca nu mai sunt legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendarea si folosirea radarului pe masini neinscriptionate Heresciug G. Heresciug G. Buna seara, Este permisa folosirea aparatelor radar si amendarea de catre politistii ce folosesc masini neinscriptionate? Am fost amendat in cadrul ... (vezi toată discuția)
Radar neinscriptionat cu viteza ilegala JulianP JulianP Buna ziua, Am fost \'prins\' cu o viteza de 119km/h. in limita de 60km/h, de o masina de politie neinscriptionata (cu radar, fara girofaruri). Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Abuz savuM savuM Buna Ziua Numele meu il stiti,aseara am fost oprit pe B-dul Aviatorilor Bucuresti de catre un echipaj de politie care stationa cu radarul pus,am fost ... (vezi toată discuția)