avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condus dupa alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condus dupa alcool

Buna.Am gresit recent de cateva zile.Am consumat de la ora 13 pana la 16... 5 pahare mici de palinca de casa de 30 ml, cu 200 ml cafea.nu am mancat nimic toata ziua.la orele 17:44 am suflat in fiola 0.73 a iesit..am dat cele doua probe de sange prima la 18:30 a doua la 19:30.mentionez ca am cazier curat sex M 30 ani 180cm inaltime 110 kg.care ar fi sansele sa nu imi iasa mult in sange? Tuica iese repede sau..? Fiind la prima abatere ce sanse am sa scap cu permisul si sa scap de inchisoare.Va rog datimi un sfat.Va multumesc.detin permis de 3 ani.va rog din suflet datimi un sfat..ma ajuta un avocat..nu ma ajuta..unde si cum mas incadra.MULTUMESC
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
Florinelll89, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:21, 12 Decembrie 2019
In sange, o sa iasa undeva la dublul valorii din aerul expirat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

O intrebare..am sanse sa scap doar cu suspendare ? Va multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In sange, o sa iasa undeva la dublul valorii din aerul expirat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.



Daca nu sunteti recidivist, nu ajungeti la puscarie.
Va multumesc frumos. O singura tugaminte mai am...teoretic..informativ va intreb daca imi iau avocat vreo sansa sa recuperez permisul dupa 3 luni sau un an fara scoala?sau exista si posibilitatea anularea condamnarii si sa raman cu permisul?ramane la aprecierea magistratului?mentionez ca sunt casatorit copil mic si om serios in viata mea nu am avut probleme cu legea.multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu sunteti recidivist, nu ajungeti la puscarie.

Individualizare se face in functie de circumstantele reale si personale, daca judecatorul dispune o solutie de amanarea aplicarii pedepsei, nu se anuleaza permisul.

Alte discuții în legătură

Buna ziua mi-au venit analizele toxicologice Alexbz34@gmail.com Alexbz34@gmail.com Analizele în sange miau venit pentru thc 0.01 in urină si in sânge 0.50 canabinoizi a sanse sa scap cu permisul tin sa spun ca am fumat o țigare si ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat cu alcool la volan Alex34@gmail.com Alex34@gmail.com Am fost depistat cu .0.85 in fiola in traffic am cazier curat pot scăpa cu amânarea aplicării pedepsei mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)