avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire avans Antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire avans Antecontract

Buna ziua,

Am incheiat un Antecontract de vanzare-cumparare pentru o suprafata de teren - in calitate de cumparator. Acest Antecontract a expirat de 3 luni.
Vanzatorul a inceput reorganizarea loturilor de teren si aceasta reorganizare implica:
- modificarea suprafetelor spre vanzare
- modificarea pretului suprafetelor

Intrebarea mea:
--> avand in vedere ca acest proces de reorganizare va mai dura cateva luni pana cand vanzatorul sa poata pregati o anexa la antecontractul expirat:
- eu pot pierde avansul ?
- exista o perioada de timp cand pot depune o cerere de restituire, iar daca in aceasta perioada nu am facut aceasta cerere sa se anuleze automat avansul ?

Multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
acino, utilizator

Alte discuții în legătură

Restituire avans antecontract anelia88 anelia88 Buna seara! Am platit un avans pentru un apartament . Cand a venit evaluatorul s-a constatat ca nu corespunde releveul cu situatia din teren. Am contactat un ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare lot teren andreijianu andreijianu Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs. in privinta unei probleme, treaba sta cam asa: - vreau sa cumpar un teren aflat in spatele curtii mele ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare pentru un teren in indiviziune cezarad cezarad Vreau sa cumpar un teren de la o persoana care a avut mai multe suprafete de teren impreuna cu sotia sa, care a decedat recent. Tinand cont ca persoana care ... (vezi toată discuția)