avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Date introduse in Calculatorul pt. calcularea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Date introduse in Calculatorul pt. calcularea pensiei

Buna ziua,
In acel Calculator de la Casa de pensii postat pe Net,se introduce salalariul de pe Cartea de munca sau salariul Brut reiesit din Adeverinta eliberata de Angajator ? Se trec si sporurile din Adeverinte ??
Ex.:In perioada 1978-2001,am un salariu pe cartea de munca si altul,net superior pe adeverintele angajatorilor.Si sporurile trecute separat pe adeverinte(de vechime,de noapte,etc.)
Si dupa 04.2001 mai exista uneori diferente.Deci,ce se ia in calcul? Cartea de munca sau Adeverinta de la Angajator?
Suma de la Casa de pensii sau Adeverinta de la Angajator?
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
niccu, utilizator

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu salariul brut melaniavasilescu melaniavasilescu Buna ziua,Intentioneaz sa ma prezint la Casa de pensii din Prahova pentru a depune dosarul de pensionare la limita de varsta, avand si grupele de munca. Nu am ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar lunar Elena Soare Elena Soare In carnetul de munca, inainte de 1989 inregistrarile se refera la "salariul tarifar lunar"- in acea rubrica se trecea o valoare, de ex.2000 ROL. As vrea sa ... (vezi toată discuția)