Buna ziua,
Intr-un bloc de proprietari au fost instalate 4 centrale de apartament. Debransarea faptica s-a realizat odata cu montarea centralelor. Documentatia de debransare la Radet nu s-a finalizat. Intrebarea este daca acesti propritari pot fi scosi de la plata cotelor parti comune legate de apa calda si caldura de la sistemul central de distributie a apei calde si caldura.
Multumesc frumos pentru ajutor.
Cel care a instalat centrala, a pus-o in functie oprind alimentarea de la sistemul centralizat, urmand ca formalitatile sa se faca ulterior. Proprietarii detin un raspuns, de principiu, de la Radet dar finalizarea dosarului nu s-a facut datorita intarzierii depunerii si falimentarii Radet, Comitetul executiv al Asociatiei poate aproba scoaterea lor de la plata cotelor de intretinere (apa calda si caldura)? Este legal daca o fac?
Multumesc frumos pentru ajutor!
Exista repartitoare/contoare ce inregistreaza consumul de caldura si apa calda?
Daca da...poate da ca si consumuri "0" la aceste utilitatii...
Daca nu aveti si se aplica sistemul "pausal" atunci nu stiu cum o poate Țscoate"de la plata acestor utilitatii daca debransarea s-a facut ilegal ( inca nu sunt gata actele...si debransarea "legala"se face dupa finalizarea lor).
Asociatia de proprietari poate inregistra debransarea de la sistemul centralizat furnizare utilitati,numai in temeiul documentelor legale oficiale eliberate de autoritati
Autodebransare
Stefan Banica
Buna seara,
Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)