avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata concediu medical

Buna ziua

Daca un angajat cu un salariu brut de 4000 Ron a avut pe luna noiembrie un concediu medical de 5 zile cu codul 01 (75%) care este salariu net pe care ar trebui sa l incaseze?
Pe fluturas apar 40 de ore CIM dar la suma e trecut 0. Este corect?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2019
rox10, utilizator
Cel mai recent răspuns: rox10 , utilizator 18:16, 10 Decembrie 2019
Buna ziua,
Salariatul indeplineste Stagiul minim de cotizare pentru plata acestui concediu (cele 5 luni...)?
da, desigur
e angajat de mai mult de 2 ani
Scuze, era vb. de 6 lunii...
Sa solicite lămuriri angajatorului.
Multumesc pt raspunsuri, dar eu eram interesata de o suma aproximativa pe care ar trebui sa o incaseze in luna respectiva.
Pe fluturas apar 40 de ore CIM dar la suma e trecut 0. Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu in concediu medical irinaa1982 irinaa1982 Buna seara Va rog sa ma ajutati cu calcularea salariului in perioada in care amfost in concediu medical. Veniturile mele brute au fost: iunie 2013-2850 ... (vezi toată discuția)
Salarizare GEORGE2 GEORGE2 Buna ziua.Am o vechime in campul muncii de 15 ani.Salarul brut cu care am fost angajat a fost de 780,in timp am ajuns la un brut de 978(mentionez ca mi se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, calcul salariu andreeapotoroc andreeapotoroc Buna ziua! Am o mare rugaminte la dumneavoastra! Pe luna aprilie 2014 am avut medical platit 75% pentru 10 zile. Salariul brut este de 2222 ron si net de 1575 ... (vezi toată discuția)