avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara si pensie civila
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara si pensie civila

Buna ziua! Sotul meu are de aproximativ 9 ani o pensie militara de serviciu. Dupa data pensionarii a lucrat intr- o societate comerciala cu contract de munca part time 4 respectiv 6 ore. Am dori sa stim daca aceasta perioada lucrata dupa pensionare, poate fi valorificata prin cumulare cu pensia militara sau altfel. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Compatibilitatea functiei de asociat (unic, in coparticipatiune)cu statutul de pensionat medical nelusandy nelusandy Un pensionar medical, pensionat cu gr. III de invaliditate (pensie in sistem militar) ,poate fi asociat (unic, in coparticipatiune) sau fi administrator la o ... (vezi toată discuția)
Pensie civila cumulata cu pensie militara ? Mircea Adrian Mircea Adrian 29.09.1978 – 28.06.1979 = (armata) militar cu termen redus 1.10.1979 – 15.06.1984 = student, cursuri zi, Politehnica, 5 ani 19.07.1984 – 29.07.1984 = ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Lica-v Lica-v Buna ziua.As dori o lamurire in aceasta problema: sotul meu, fost cadru militar , actualmente angajat cu, contract de munca colectiv, la o societate S.A, cu ... (vezi toată discuția)