avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de relocare. Obligația de a face
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de relocare. Obligația de a face

Bună seara.
O sa încerc sa rezum speța.
In data de 15.11.2018(ultima zi în termen) am depus la AJOFM Sălaj documentele pentru alocarea primei de relocare conform art 76 din L76/2002. Aceștia mi-au comunicat ca sunt în afara termenului de depunere și au refuzat sa îmi dea o decizie în această privința. Ulterior i-am acționat în instanța și aceasta mi-a dat câștig de cauza și ii obliga la alocarea acestei prime de relocare, în data de 08.11.2019, azi primind și motivarea. Întrebarea mea este urmatoarea: Având în vedere ca din acesta prima de relocare, pe lângă drepturile mele, am și anumite obligații timp de 3 ani, așadar pot cere obligarea acestora la plata retroactiva de la data de 15.11.2018 de când eram în drept de a primi acea prima și sa mi se recunoască acest prim an din cei 3? Totofata pot cere și penalități? Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2019
pinteaadrianmarian, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz plata prima art.75 din legea 76/2002 lucimo lucimo Buna ziua, Numele meu este Claudia si ma adresez Dvs cu rugamintea de a ma consilia intr-o problema. Pe scurt va voi relata situatia la care fac referire. In ... (vezi toată discuția)
Respingere solicitare prima de relocare excelenta32 excelenta32 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Mi-am gasit de munca in Brasov, la mai bine de 400 de km de localitatea in care am ... (vezi toată discuția)
Prima angajare absolvent = aplicare art. 80 din legea 76/2002 Lucian_bz Lucian_bz Buna seara, Sper sa ma ajutati cu o opinie legat de urmatoarea speta: Absolvent 2017 (iulie 2017 mai exact) este angajat in luna mai 2018. In lunile ... (vezi toată discuția)