In cat timp de la pronuntare primeste procurorul minuta. Ma intereseaza ca sa pot calcula trecerea celor 10 zile cand poate face apel procurorul. Sentinta s-a pronuntat pe 26.11.2019 minuta mi s-a comunicat prin posta ( semnand de primire ) pe data de 02.12,2019. Tot atunci a primit si procurorul sau el a luat la cunstiinta mai devreme??? Multumesc
Da, singura varianta ca sa va lamuriti este aceea de a merge la arhiva si sa cereti legalizarea hotararii daca nu aveti avocat care sa faca verificari.
Eu ma refeream la modalitatea prin care procurorul ia la cunostinta de minuta......fax,,e-mail sau prin posta cum mi-a fost comunicat mie ( solutia a fost pronuntata de judecatoria sector 4) . Pe plicul in care mi-a fost comunicata minuta sunt doua stampile care contin doua date 29.11.2019 ( probabil data cand a fost depusa la posta) si 02.12.2019 ( data cand am primit plicul si am semnat de primire). Cum hotararea instantei a fost pronuntata pe 26.11.2019 daca procurorul a luat la cunostinta in intrevalul 26.11 -29.11 cele zece zile in care putea face apel se implineau ce tarziu pe 10.12.2019. Pe portal pana acum nu a aparut nimic. Daca procurorul a primit minuta prin posta ca mine cele 10 zile se implinesc pe 13.12.2019....de aceea va intrebam de modalitatea prin care procurorului ii este comunicata minuta, Va multumesc.