avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cat timp de la pronuntare primeste procurorul minuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cat timp de la pronuntare primeste procurorul minuta

In cat timp de la pronuntare primeste procurorul minuta. Ma intereseaza ca sa pot calcula trecerea celor 10 zile cand poate face apel procurorul. Sentinta s-a pronuntat pe 26.11.2019 minuta mi s-a comunicat prin posta ( semnand de primire ) pe data de 02.12,2019. Tot atunci a primit si procurorul sau el a luat la cunstiinta mai devreme??? Multumesc
Mergeti la instanta si verificati daca a ramas definitiva.
Da, singura varianta ca sa va lamuriti este aceea de a merge la arhiva si sa cereti legalizarea hotararii daca nu aveti avocat care sa faca verificari.
Eu ma refeream la modalitatea prin care procurorul ia la cunostinta de minuta......fax,,e-mail sau prin posta cum mi-a fost comunicat mie ( solutia a fost pronuntata de judecatoria sector 4) . Pe plicul in care mi-a fost comunicata minuta sunt doua stampile care contin doua date 29.11.2019 ( probabil data cand a fost depusa la posta) si 02.12.2019 ( data cand am primit plicul si am semnat de primire). Cum hotararea instantei a fost pronuntata pe 26.11.2019 daca procurorul a luat la cunostinta in intrevalul 26.11 -29.11 cele zece zile in care putea face apel se implineau ce tarziu pe 10.12.2019. Pe portal pana acum nu a aparut nimic. Daca procurorul a primit minuta prin posta ca mine cele 10 zile se implinesc pe 13.12.2019....de aceea va intrebam de modalitatea prin care procurorului ii este comunicata minuta, Va multumesc.
Mergeti la dosar si aflati.
Sunt mai multe modalitati.
Dvs chiar nu intelegeti ca astfel de calcule nu isi au rostul? Mergeti la instanta si verificati.

Alte discuții în legătură

In cat timp de la pronuntare se comunica minuta sentintei penale procurorului. stefan9922 stefan9922 In cat timp de la pronuntare se comunica minuta sentintei penale procurorului. Ma intereseaza ca sa pot calcula trecerea celor 10 zile cand poate face apel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut o contestatie pentru o anulare de permis pentru ... goldieczr goldieczr Buna ziua. Am avut o contestatie pentru o anulare de permis pentru viteza care a fost respinsa pe 8 Ianuarie. Prin posta nu am primit nici o plansa foto sau ... (vezi toată discuția)
O nelămurire:cu apel în termen de 10 zile de la comunicare? Coco2019 Coco2019 Pe acele foi primite de la Tribunal scrie la sfârșit: Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare,apoi dedesubt scrie: Pronunțată în ședința ... (vezi toată discuția)