avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am avut o contestatie pentru o anulare de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am avut o contestatie pentru o anulare de permis pentru ...

Buna ziua. Am avut o contestatie pentru o anulare de permis pentru viteza care a fost respinsa pe 8 Ianuarie. Prin posta nu am primit nici o plansa foto sau indicatie despre cum as putea face rost de inregistrarea radar. Care este modalitatea da a face rost de aceasta? In plicul (raspuns din partea politiei) scrie doar ca a fost prezentata plansa foto si ca din aceea rezulta ca autovehiculul X condus de mine a avut viteza respectiva, fara nici o alta dovada.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:02, 25 Ianuarie 2021
Probabil nu ati fost prezent la termenul de judecată sau dacă ați fost nu ati verificat dosarul.La dosar trebuia să fie un cd pe care aveați posibilitatea să îl solicitați pt a ,-l viziona.Daca prin absurd la dosar nu se află iar .instanta s-a pronunțat în lipsa lui deși a fost solicitat formulati apel după comunicarea hotărâril prin posta.
Judecata a fost facuta in lipsa, in plicul primit de la judecatorie nu era nici un cd.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil nu ati fost prezent la termenul de judecată sau dacă ați fost nu ati verificat dosarul.La dosar trebuia să fie un cd pe care aveați posibilitatea să îl solicitați pt a ,-l viziona.Daca prin absurd la dosar nu se află iar .instanta s-a pronunțat în lipsa lui deși a fost solicitat formulati apel după comunicarea hotărâril prin posta.

partile primesc doar hotararea prin posta.
justitiabilii care se dezintereseaza de mersul proceselor nu au decat de pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. am o contestatie pentru ... goldieczr goldieczr Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. Am o contestatie pentru radar. Cum pot sa fac rost de inregistrarea video? (in contestatie este mentionat ca judecata sa ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar cj10srs cj10srs Salut, am fost surprins de aparatul radar in localitate cu 109km/h, am ramas fara carnet pe loc, am depus contestatie si l-am recuperat. Am avut prima ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere pentru 30 de zile ihtis ihtis am condus autoturismul personal si am depasit masina de politie (mergea pe acelasi de mers cu mine), in localitate(aveam viteza maxim 80 km-h şi poliţia avea ... (vezi toată discuția)