avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare

Buna dimineața ! Am și eu o curiozitate atâta timp cât firma care a montat repartitoarele numai exista De câțiva ani pe piața eu mai sunt obligată sa țin acele repartitoare pe calorifere ?! Menționez ca sa stricat un repartitor i am adus la cunoștința dl administrator și mi a trimis pe cineva ptr înlocuire atunci am aflat ca firma nu exista ptr ca cine a venit mi a dat un repartitor vechi fără nici o garanție și factura
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:30, 12 Decembrie 2019
trebuie sa existe o firma pentru ca citirea repartitoarelor o face doar firmele autorizate !...
In cazul in care proprietatile individuale detin aparate individuale de contorizat,calculul cnsumului individual se face de catre operator economic autorizat care detine incheiat raport juridic cu asociatia de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare inlocuirii repartitorului defect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alte solutii legale pentru a nu mai plati un nou repartitor montat pe un calorifer care este oprit de la robinetul termostat sesa10 sesa10 Va rog, care sunt alternativele legale in cazul defectarii unui repartitor, pentru a nu mai fi nevoita sa platesc un seviciu de care nu am beneficiat ? Suma ... (vezi toată discuția)
Completare date privind ,,modificarea citirilor la repartitoarele de caldura" sesa10 sesa10 Va rog, din nou sa ma ajutati cu prvire la problema sesizata mai demult referitoare la modificarea citirilor la repartitoarele de caldura, pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Salutare ! as avea urmatoarea intrebare referitor la obligativitatea ... FlorentinaI993 FlorentinaI993 Salutare ! As avea urmatoarea intrebare referitor la obligativitatea instalarii repartitoarelor de caldura: - Daca eu, proprietarul apartamentului, doresc ... (vezi toată discuția)