avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ

Buna ziua, Sunt salariat cu norma intreaga la o firma si am si un pfa activitate taxi. Ca sa pot beneficia de somaj ce venit se ia in calcul la pfa , venitul total sau venitul net?

Alte discuții în legătură

Pfa oug 58/2010 enculescu enculescu Sunt PFA care plateste impozit la norma fixa de venit (finantele imi stabilesc la inceputul anul un venit preconizat si la acela platesc 16%) si sunt si ... (vezi toată discuția)
Salariat cu pfa beneficiaza de indemnizatie somaj tehnic? Medaviana.ionescu@gmail.com Medaviana.ionescu@gmail.com Buna ziua, Sunt salariata cu norma intreaga la o firma si cu 1 ora pe zi la alta firma. Mentionez ca am si un PFA care nu iese pe profit pentru ca momentan ... (vezi toată discuția)
Calcul indeminzatie crestere copil daca am cm + pfa cu norma lidypop lidypop Buna ziua, Urmeaza sa nasc in februarie 2015, si am inteles ca s-ar putea ca de la anul sa se scoata plafonul maxim de indemnizatie. Sper sa fie asa, deoarece ... (vezi toată discuția)