avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conflict cu profesoara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conflict cu profesoara

Sunt inscris la seral,am 23 de ani si am intrat intr-un conflict cu o profesora,nu am lovit-o sau am amenintat-o cu moartea etc..Pot solicita sa ma evalueze(adica sa imi puna note si sa ma asculete) si sa imi preda un alt profesor la materia respectiva ?fiindca este posib,mai mult ca sigur sa se razbune si sa doreasca sa ma lase repetet la materia ei.
Ce trebuie sa fac si ce cai trebuie sa urmez?(Am nevoie de ajutor urgent) Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Carmen liliana Fodor , Consilier juridic 02:04, 6 Decembrie 2009
in nici un caz nu puteti cere profesor particular ptr dvs
si atunci ce fac o las sa ma lase repetent?vreau sa rezolv problema prin toate caile legale posibile,am nevoie de un sfat urgent.
Aveti posibilitatea sa depuneti o sesizare impotriva acesteia la Inspectoratul Scolar Judetean sau la Ministerul Educatiei - Directia de Control si Juridic, daca in urma evaluarilor facute va considerati nedreptatit.
In primul rand cred ca puteti incerca sa va cereti scuze.
Apoi trebuie sa va pregatiti foarte bine la materia respectiva.
Daca profesoara nu accepta scuzele, puteti aduce la cunostiinta conducerii scolii, conflictul respectiv si puteti solicita ca un profesor de aceeasi specialitate, sa participe la evaluarea dvs.
De obicei, "Corb la corb nu-si scoate ochii" asa ca nu va asteptati la mare lucru.
Ideal ar fi fost sa evitati orice conflict.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)