avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere roșii expirate de 2 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere roșii expirate de 2 zile

Bună ziua, acum 2 seri am fost prins de un echipaj de politie cu numerele rosii expirate de 2 zile.. Eu nu am știut ca numerele sunt expirate pentru ca nu m am uitat în acte, și îmi asum vina pentru asta.. Eu știam ca numerele le luasem pe 16 octombrie și am crezut ca o sa expire pe 16 decembrie.. Menționez ca am 20 de ani și acesta este primul dosar sau prima "fapta" făcută, am mai fost prins doar cu viteza pana în 90km/h..
Ce se poate întâmpla? Din ce am citit pe net art 334 spune ca voi fi pedepsit cu între 1 și 3 ani de inchisoare, și la asta nici nu vreau sa ma gândesc....
Buna ziua,

Se tine cont de antecedentele penale (sau de lipsa lor) atunci cand se ia o decizie cu privire la trimiterea in judecata/condamnare/ modalitate de individualizare a pedepsei.
Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul neinmatriculat (ale carui placute de inmatriculare au fost retrase), fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda.

Este posibil sa scapati cu o clasare la dosar si cu amenda penala.

Dar este din pacate, posibil sa primiti si pedeapsa cu detentia.

Succes.
Este posibila o solutie de renuntare la up daca procurorul constata ca nu exista un interes public in urmarirea faptei, raportat la circumstantele reale si personale. Angajati-va avocat care sa exercite pentru dvs o aparare efectiva raportat la probele dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)
Prins cu numere expirate Ssj4 Ssj4 Buna seara , am mare nevoie de un raspuns cat mai concret ... Deci , in luna octombrie anul trecut , am fost prins cu numere rosii expirate de cateva ore ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni posibile ioana_livia ioana_livia buna seara. o persoana conducand cu numere rosii expirate la masina, a fost prins in trafic. I s-a facut dosar. ce sanctiuni poate primi? Multumesc (vezi toată discuția)