avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea buletinului - casă mobilă
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea buletinului - casă mobilă

Buna am un teren intravilan pe care este amplasat cu autorizatie o casa mobila ,pe teren am scos de la primarie nomenclatura stradala pe adresa respectiva am factura de curent si rds cum pot sa optin buletin la adresa respectiva ce fel de acte am nevoie multumim

Alte discuții în legătură

Obtinere buletin zsiga12 zsiga12 Buna doresc optinerea buletinului la un teren intravilan unde am autorizatie de amplasare de casa mobila unde am urmatoatele acte ,contract pe terenu ... (vezi toată discuția)
Constatare drept proprietate asupra constructiei adriana dj adriana dj am 2 proprietati un apartament pe care l-am cumparat si un terem pe care l-am primit mostenire adresa de pe buletin o am la apartament si as vrea sa-mi schimb ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)