avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constatare drept proprietate asupra constructiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constatare drept proprietate asupra constructiei

am 2 proprietati un apartament pe care l-am cumparat si un terem pe care l-am primit mostenire adresa de pe buletin o am la apartament si as vrea sa-mi schimb adresa de pe buletin la casa pe care o am pe tertenul pe care l-am primit mostenire.intrebarea mea este pot sa-mi fac buletinul la casa cu urmatoarele acte, taxa de succesiune nomenclatura stradala platesc impozit pe casa pe numele meu dar problema este ca nu am autorizatie de constrctie pe casa casa este de 18 ani
Cel mai recent răspuns: adriana dj , utilizator 20:56, 16 Ianuarie 2015
Și în certificatul de moștenitor ce ați moștenit? Ce este trecut in masa succesorala? Doar terenul fara casa?
Daca in certificatul de mostenitor este mentionata si locuinta puteti face mutatie , iar daca nu este inscrisa in certificat constructia si nu aveti nici autorizatie , nu obtineti CI la adresa pe un teren gol.
am mostenit un teren extravilan acum acel teren este intravilan avem nomenclatura si chiar rol fiscal pe casa dar fara autorizatie
Trebuie sa faceți un supliment la certificatul de moștenitor inițial in care sa includeți si casa. Mergeți la Primărie si cereți pe lângă certificatul fiscal si certificat ca sunteți cunoscut ca proprietar. Bine ar fi cu aceasta ocazie sa faceți si cadastru si intabularea terenului si construcției.
am facut cadasru .in schita este si casa cu aceste schite si cu certificatul fiscal sper sa reusesc oricum multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Obtinerea buletinului - casă mobilă zsiga12 zsiga12 Buna am un teren intravilan pe care este amplasat cu autorizatie o casa mobila ,pe teren am scos de la primarie nomenclatura stradala pe adresa respectiva am ... (vezi toată discuția)
Obtinere buletin zsiga12 zsiga12 Buna doresc optinerea buletinului la un teren intravilan unde am autorizatie de amplasare de casa mobila unde am urmatoatele acte ,contract pe terenu ... (vezi toată discuția)