avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nota la purtare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nota la purtare

Buna ziua .I au scazut nota la purtare fiului meu .la 8 .O sa i .dauneze. La admitted in liceeu.Vreau sa fac un memoriu la ministerial invatamintului.i n clasa Lui sunt alti care fac mult mai rau ...Astept raspuns.va Multumesc..Am uitat sa mentionez acum la sfirsitul primului semestru. El este in cls.a 8 ...
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2019
Marcu.Cristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcu.Cristina , utilizator 10:37, 19 Decembrie 2019
Lasa ca daca e baiat destept, intra la liceu si cu 8 la purtare.
Aveti dreptate.Multumesc

viorel55 a scris:

Lasa ca daca e baiat destept, intra la liceu si cu 8 la purtare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota doi la purtare darina2006 darina2006 Fiului meu i-a fost scazuta nota la purtare la doi, nu am mai auzit de o masura atata de dreastica luata vreodata, poate va intrebati ce a facut, nu a dat foc ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)