avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere abuzivă anchetă socială
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere abuzivă anchetă socială

Recent a avut loc la domiciliu ancheta socială în vederea încadrarii in grad de handicap a unei persoane salariate. Asistentul social care a efectuat raportul a insistat sa i se dezvăluie valoarea salariului acelei persoane sugerând ca altfel nu poate finaliza ancheta socială (i s-a atras atenția odată că salariul este confidențial, dar a insistat). Precizez ca persoana in cauză a depus la DGASPC toate documentele cerute conform legii si este eligibilă pentru încadrarea in grad de handicap. Din câte știu, veniturile salariale sunt confidențiale si legea privind incadrarea in grad de handicap nu prevede declararea lor pentru persoanele angajate.
Unde pot face o sesizare privind acest abuz? Unde pot reclama pretențiile asistentului social?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap ANILIX ANILIX Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca? (vezi toată discuția)
Un salariat poate obtine un grad de handicap la comisia de expertiza pentru persoane adulte din cadrul directiei de asistenta sociala? Ama2010 Ama2010 Un salariat poate obtine un grad de handicap la Comisia pentru persoane adulte cu handicap din cadrul Directiei de asistenta sociala si protectia copilului ? ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap vladut75 vladut75 IN ANUL 1997,AM FOST IMPLICAT INTRUN ACCIDENT AUTO,IN TIMP CE MA DEPLASAM SPRE LOCUL DE MUNCA FIIND IN MASINA FIRMEI LA CARE LUCRAM,SOFERUL A INTRAT CU MASINA ... (vezi toată discuția)