avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... un salariat poate obtine un grad de handicap la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

un salariat poate obtine un grad de handicap la Comisia de expertiza pentru persoane adulte din cadrul Directiei de Asistenta Sociala?

Un salariat poate obtine un grad de handicap la Comisia pentru persoane adulte cu handicap din cadrul Directiei de asistenta sociala si protectia copilului ? persoana in cauza sufera de multi ani de diabet insulinodependent si actual alte complicatii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ptrclavinia , utilizator 11:08, 17 Martie 2010
In conditiile in care afectiunea este dovedita cu documente medicale legale,comisia de expertiza detine obligatia sa elibereze cerificat de atestare si incadrare a afectiunii,indiferent de locul de munca al persoanei in cauza
da, binenteles ca poate obtine grad de handicap.
trebuie sa mearga la DGASPC-cu urmatoarele acte - copie dupa actul de identitate, documente medicale - scrisoare medicala de la medicul de familie ( exista formular tip la fiecare DGASPC ), adeverinta de la medicul specialist cu boala de care suferiti, internari in spital daca aveti si o ancheta sociala de la serviciul social al primariei de domiciliu. (mergeti sa solicitati la primarie).
de asemenea la DGASPC completati o cerere - tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie / indemnizatie de handicap pentru diabet zaharat tip 1 n_roxxanne n_roxxanne Stie cineva cum sa procedez pentru ca fiica mea de 18 ani care sufera de diabet zaharat tip1 insulinodependent sa obtina pensie de boala/ajutor ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap ANILIX ANILIX Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca? (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru incadrarea in penise de boală este nevoie ... alin2023 alin2023 Buna ziua! Pentru incadrarea in penise de boală este nevoie si de internare in spital, sau sunt suficiente referatele medicale? (vezi toată discuția)