avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pedepse pentru spargeri de case ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pedepse pentru spargeri de case ?

Buna ziua sotul meu a fost arestat din data de 22 noiembrie la ora 3 dimineata din Zurich (elvetia ) de atunci nu stiu absolut nimic de el nu a sunat acasa deloc . Am sunat la ambasada dar nu au vrut sa imi spuna pentru ce a fost retinut , am insistat sa-mi dee macar adresa puscariei in care este in carcerat si iam trimis scrisoare dar nu am primit raspuns de la el . Am incercat sa sun si la acea puscarie sa ma interesez de el doar ca imi spun ca nu pot sa'mi dea detalii despre el . Sunt disperata va rog sa imi spuneti cat ar putea sa ii dea pentru spargeri de case eu banuiesc ca pentru acest fapt lau arestat . Mentionez ca nu avea asupra lui nimic si nu lau prins in fapta .
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:38, 19 Decembrie 2019
Buna ziua,
Nu cred ca va poate ajuta cineva cu aceste informatii, adica nu cred ca exista cineva pe site care sa cunoasca legislatia penala elvetiana.
Ce puteti face dvs. este sa incercati sa-i gasiti un avocat care sa-l reprezinte in fata organelor de cercetare/instantei elvetiene.
Banuiesc ca o sa primesca unul din oficiu dar nu stiu cat de "implicat" o sa fie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in elvetia ditaclau ditaclau Imi poate spune cineva in Elvetia dupa cat timp ai dreptu la telefon?De 3 zile nu stim nimic de cineva multumesc (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)