Buna ziua sotul meu a fost arestat din data de 22 noiembrie la ora 3 dimineata din Zurich (elvetia ) de atunci nu stiu absolut nimic de el nu a sunat acasa deloc . Am sunat la ambasada dar nu au vrut sa imi spuna pentru ce a fost retinut , am insistat sa-mi dee macar adresa puscariei in care este in carcerat si iam trimis scrisoare dar nu am primit raspuns de la el . Am incercat sa sun si la acea puscarie sa ma interesez de el doar ca imi spun ca nu pot sa'mi dea detalii despre el . Sunt disperata va rog sa imi spuneti cat ar putea sa ii dea pentru spargeri de case eu banuiesc ca pentru acest fapt lau arestat . Mentionez ca nu avea asupra lui nimic si nu lau prins in fapta .
Buna ziua,
Nu cred ca va poate ajuta cineva cu aceste informatii, adica nu cred ca exista cineva pe site care sa cunoasca legislatia penala elvetiana.
Ce puteti face dvs. este sa incercati sa-i gasiti un avocat care sa-l reprezinte in fata organelor de cercetare/instantei elvetiene.
Banuiesc ca o sa primesca unul din oficiu dar nu stiu cat de "implicat" o sa fie...
Furt - elvetia
Mihai_alexandru
Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)