avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate ratbul sa ma dea in judecata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate ratbul sa ma dea in judecata?

acum o luna am luat o amenda de 500ron si nu am platit-o nici acum ce poate sa se intample?ma pot da in judecata si unde as putea sa o platesc acum?:(
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 09:59, 12 Decembrie 2009
RATB-ul va inainta procesul-verbal de contraventie catre Administratia Financiara in a carei raza domiciliati ,,, acestia va vor soma s-o platiti.

De asemenea, aveti posibilitatea de a achita si acum aceasta amenda .. Plata amenzii se face în acest caz la agenţiile CEC, casieriile RATB, filiale sau sucursale ale băncilor .
~ Conținut șters la cerere ~
Termenul de contestare a cam trecut!
Sa nu o platiti si sa asteptati pana se prescrie:3 ani
@Freeelis & Alex 333 - amandoi aveti dreptate , fiecare in felul sau!
@Deiut - Sfatul meu este sa platiti amenda fiindca oricum administratia financiara va va soma si pana la achitarea amenzii nu veti putea sa platiti impozit la casa , masina , etc ....si se vor strange penalitati destul de mari pe care veti fi obligat in cele din urma sa le achitati!B-)
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Neplata unei amenzi adrian10 adrian10 buna seara, am o intrebare Daca primesti o amenda ( data de politistul de la rutiera ) si nu o platesti CE SE INTAMPLA ? Ce perioada poti \" amana\" ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie OpraM OpraM Buna Ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru depasire viteza in localitate pe raza unei comune obscure \\"Apoldu de Jos\\" Jud. SIBIU . Din nefericire ... (vezi toată discuția)