avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Rf. Asigurari sociale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Rf. Asigurari sociale

Buna ziua. Am dat in judecata Casa de pensii pentru recalcularea pensiei ptr.ore suplimentare , sambete ,duminici,prime. Am castigat , hotararea Curtii de Apel este definitiva. Care este termenul legal de punere in aplicare a acestei hotarari de catre Casa de pensii ?

Alte discuții în legătură

Am câștigat procesul cu, casa de pensii ilfov.sunt 3 luni de ... Cordea Cordea Am câștigat procesul cu, casa de pensii Ilfov.Sunt 3 luni de atunci și nu am primit cheltuielile de judecată și nici nu mi-a fost recalculată pensia.Cand ... (vezi toată discuția)
Termen plati de efectuat conform unei hotarari judecatoresti definitiva rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! In urma unui proces in dreptul muncii ,am castigat prin hotarare definitiva,reincadrarea in munca,plata salariilor aferente ,plata cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti de catre casa de pensii Marin1957 Marin1957 Buna ziua, Am iesit la pensie in 2009, dar casa de pensii nu mi-a calculat corect pensia. In 2015 am mers la unitatea la care am lucrat (CFR) de unde mi s-au ... (vezi toată discuția)