avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de cadastru (PFA)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de cadastru (PFA)

Buna ziua, a-ti putea sa ma informati cu privire la dosarul de inscriere pentru autorizatia de cadastru? Am terminat anul trecut facultatea de cadastru din alba iulia, si din iulie m-am angajat la Colas Infrastructura. Acum as vrea sa ma si autorizez dar nu stiu exact conditiie si ce ar trebui sa contina dosarul. As vrea sa stiu daca examenul se da strict in judetul de care apartii, daca sunt necesari 2 ani de carte de munca in domeniu pentru a da acest examen.
Apoi pentru a avea un SRL trebuie sa ma supun unor conditii, cum ar fii aparatura obligatorie, ani de carte de munca, angajati?
Va multumesc anticipat, RAUL
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 13:40, 6 Decembrie 2009
Legea 16 din 9 ianuarie 2007
privind organizarea si exercitarea profesiei de geodez

Publicat in Monitorul Oficial 43 din 19 ianuarie 2007 (M. Of. 43/2007)

aici gasiti raspunsul la toate intrebarile dvs:
[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
Cristina Pielmus , Avocat
Va multumesc mult dar puteti sa verificati daca legea s-a actualizat? Deoarece ordinul geodezilor a cazut.
Legea 16/2007 are o singura modificare, aparuta in 2008, care prelungeste la 2 ani termenul stabilit de art. 40.
Alte modificari nu mai are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa calitãții din citație. vanta_cristian vanta_cristian Bună seara, Mă confrunt cu o problemă oarecum frustrantă deoarece, citind câteva dintre postările de aici, informându-mă dintr-o parte și din ... (vezi toată discuția)
Cadastru - autorizatie ocpi / ancpi magika magika Buna ziua! Sunt studenta la Universitatea din Bucuresti, la Facultatea de Geografie, sectia Cartografie cu aplicatii in cadastru. Am cateva nelamuriri in ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)