avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de superficie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de superficie

Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea funciara si contract de inchiriere valabil si inregistrat la anaf,proprietarul terenul doreste sa vanda terenu vreau sa stiu pe ce baza pot fi evacuat? Superficia sa notat prin declaratie notariala pt acordul constructiei

Alte discuții în legătură

Drept de superficie Ramon8 Ramon8 Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie Ramon8 Ramon8 Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva încheiere registrator cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana Ce efecte are faţă de un superficiar plângerea proprietarului , notată în cartea funciară , prin care se contestă încheierea registratorului şef care ... (vezi toată discuția)