avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere pământ extravilan din registrul agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere pământ extravilan din registrul agricol

Bună,
Vreau sa ma lămuriți cu o problema părinți mei nu mai trăiesc, la adresa la care locuiau sta un frate de a-l meu care cu un act de promisiune către vânzător a vândut toate pământurile de la casa, el ne find proprietar, succesiunea ne find făcută.
Cei de la primarie pe baza actului de promisiune au scos tot pământul de pe poziția părinților și lau trecut pe poziția cumpărătorului.
Aveau acest drept de a trece pământul la poziția din registrul agricol al cumparatorului.
Va rog sa ma lămuriți ca cei de la primarie nu vor sa ma ajute.
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2019
Bálint Bulucz, utilizator

Alte discuții în legătură

Redeschidere succesiune gabydcg gabydcg Se poate cere reimpartirea pamantului ,dupa 25 ani in care 4 frati au avut inscrise pe rol la primarie 4 bucati de pamant? Adica cei 4 frati au stabilit in ... (vezi toată discuția)
Obtinere de catre mostenitori a titlurilor de proprietate ale defunctului nadia_aa nadia_aa Buna ziua, Bunicul meu a murit iar mama ar dori sa lanseze procedura de succesiune. Problema este ca ea este departe de fostul domiciliu al bunicului. ... (vezi toată discuția)
Succesiune (foarte complicata) ralucutzan ralucutzan buna ziua!am si eu niste intrebari in legatura cu o succesiune!bunicul meu a decedat in 1987.are 3 copii care nu au facut succesiunea (acum sunt in proces).le ... (vezi toată discuția)