avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate politia sa între abuziv în locuinta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate politia sa între abuziv în locuinta

Am solicitat un echipaj pentru a-l calma pe soțul băut sa ma lase în casa Avenit un echipaj care ia ceru ci el a vrut sa închidă ușa să-l ia din buzunarul de la geaca aceștia au băgat piciorul el a vorbit puțin recalcitrant și au năvălit peste el în casa lau lovit lau imobilizat Între timp a venit băiatul la ușa a strigat ce ai tați de ce strigi ei nu au vrut să-l lase în casa băiatul strigând ca e casa lui lau tras în casa lau prins pe hol să-l imobilizeze și pe el degeaba mam rugat să-l lase să-l calmeze pe taică-său pe mine mau aruncat afara desculță nu mau lăsat sa întru miau prins mana la ușa am sunat din nou la 112 spunându-le ce se întâmplă au mai venit 2 în casa erau 4 polițiști eu cu 2 vecini urlam la ușa în final au mers la secție soțul a luat 1000 de lei amenda iar băiatului iau dat 3000 fără sa fie vinovat va rog sa ma sfătuiți ce se poate face pe sotu lau bătut și la secție am înregistrarea cu ei cum strigam sa ma lase în casa la băiat zice cai face dosar ca la muscat de mana dar nu e muscat a dat cu mana în dinții lui când voia sai pună catusele

Alte discuții în legătură

Agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ca sunt politisti basi basi Buna ziua.Duminca 29 aprilie veneam de mana cu fiul meu spre casa,pe scara blocului la mine este intuneric,urcand scarile spre etajul 2 unde stau dau nas in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politia Anonimus0519 Anonimus0519 Buna. Am avut anul trecut un caz cu prietenul meu. A avut doar 17 ani deci a fost minor, folosea un scuter(motoreta) fara permis. L-a prins politia si i-a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie amenintare si (poate) lipsire de libertate DogaruVicentiu87 DogaruVicentiu87 Buna ziua. In primul rand doresc sa imi prezint regretele in privinta a ceea ce am sa povestesc (desi stiu ca influenta alcoolului nu e o justificare - vreau ... (vezi toată discuția)