avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intimat intr-un proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intimat intr-un proces penal

Buna ziua! Sunt intimat intr-un proces penal. Nu sunt vinovata de nimic desi in proces mai exista alti 3 intimati. Pedent este DIICOT care sustine ca in noiembrie 2016 ,a fost confiscata cantitatea de 0,93 g cannabis . Nu inteleg absolut nimic din sedinta si nici ce caut eu acolo.... Pot pati ceva? Este ceva ce ar trebui sa fac pt a putea sa mi apar nevinovatia?
Cel mai recent răspuns: Bianca 123 , utilizator 13:26, 27 Decembrie 2019
Banuiesc ca este vorba de o confirmare renuntare la up. Nu stiti despre ce este vorba? Ati primit ordonanta de renuntare la up? Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa consulte dosarul si sa va asigure apararea.
Ultima modificare: Vineri, 27 Decembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu stiu ce inseamna up urmarire penala?
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă ICCJ- DIICOT- Biroul Teritorial Vrancea şi în consecinţă: Dispune confiscarea specială în vederea distrugerii a cantităţii de 0,93 g cannabis depusă la IGPR DCJSEO în plicul sigilat MAI 18418 cu dovada seria H nr. 0205445 din 25.11.2016. Cu drept de contesta?ie în 3 zile de la comunicare. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune avansarea din fondurile MJ a sumei de 313 lei, onorariu pentru avocatul desemnat din oficiu.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 13.12.2019. Asta este di ultima sedinta

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Banuiesc ca este vorba de o confirmare renuntare la up. Nu stiti despre ce este vorba? Ati primit ordonanta de renuntare la up? Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa consulte dosarul si sa va asigure apararea.

Luni am primit prin posta hartie cum ca trebuie sa ma prezint la tribunal sa ridic hartiile de la proces... Repet. Habar n-am despre ce este vorba ,cum am ajuns in acest proces si ce legatura am. Nu m-a legitimat politia vreodata ,ba chiar in perioada respectiva imi era expirat buletinul si la o saptamana distanta am mers sa mi-l refac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare specială.... acum ceva timp am fost prins cu un grinder ... Utilizator 2212 Utilizator 2212 Confiscare specială.... Acum ceva timp am fost prins cu un grinder metalic care conținea 0.11 g marijuana... Am fost in instanta sa dispus renunțarea la ... (vezi toată discuția)
Confiscare speciala art. 315 lit. c ncpp Victor2017 Victor2017 Buna seara, Anul trecut am fost prins cu un grinder in care se afla si o cantitate foarte mica de canabis. Mentionez ca acesta mi-a fost confiscat de catre ... (vezi toată discuția)
Detinere cannabis si ecstasy (minor) pajiste pajiste Am 17 ani, am fost prins pe strada in miezul noptii cu o cantitate mica de cannabis si o pastila ecstasy, pe care le-am aratat de buna voie jandarmilor. M-au ... (vezi toată discuția)