avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

Buna seara! Am fost sofer in cadrul unei firme care facea transport in turcia!la intoarcerea din cursa am depus toate bonurile si chitantele si angajatorul nu recunoaste asta!am fost anchetat de un subinspector economic din ipj olt! Am fost instiintat sa ma prezint pt o alta declaratie si ca procurorul a dat urmarirea penala pt delapidare!
Am o intrebare :care sunt etapele si ce urmeaza de acum incolo??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:00, 29 Decembrie 2019
Probabil ati fost citat in calitate de suspect.
Vi se aduc la cunostinta acuzatiile, drepturile si obligatiile. Daca doriti, veti da o declaratie. Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa va asiste.
Am dat declaratii,ce urmeaza ma interseaza
Daca ati dat declaratii in calitate de suspect, urmatorul grad de probatiune este punerea in miscare a actiunii penale, cand capatati calitatea de inculpat.
Mai pe intelesul tuturor dm avocat!!
Nu am primit nici o instintare precum as fi urmarit penal in vriun dosar nu mi sa adus la cunostinta nici o proba doar ca sint suspect a trei infractiuni din parti diferite padurar si una persoana particulara infractiini care precizeaza ei in locuri diferite am intrebat de ce sint doua dosare intrunul si ma zis ca sau reunit

Alte discuții în legătură

Citație în calitate de martor la o cercetare penală pentru delapidare. ce se poate întâmpla dacă nu reușesc să ajung acolo la termenul fixat? Pricosmin Pricosmin Buna ziua, in urma cu cca 6 saptamani am primit un apel telefonic de la o persoana care s-a recomandat a fi \"X\" de la IPJ Botosani. Mi s-a comunicat faptul ... (vezi toată discuția)
Delapidare prejudiciu recuperat buna seara, in anul 2020 am savarsit ... Mrnobodyro Mrnobodyro Delapidare prejudiciu recuperat Buna seara, In anul 2020 am savarsit fapta de delapidare fiind angajat al unei banci comerciale la acea data in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Pot avea incredere in procurori? batakanda batakanda buna ziua. am fost chemat la ipj timis pt a mi se lua o declaratie. in urma cu 6 ani am lucrat la o firma unde am facut niste prosti. sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)